Iată bucătarul Haiduc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați aici bucătarul Haiduc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.6 pe portie. Un amestec de brânză de capră, ceapă, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Iron Chef Chineză-Chef Chen Mapo Tofu, Chef Race: Faceți Cunoștință Cu Stan, Băiat Baterist Transformat Bucătar, și Chef Race: Faceți cunoștință cu Chef Robin, ea nu este nici un clopot de Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Grătați porumbul până la negru ușor carbonizat în unele zone și are o culoare bună.
Scoateți porumbul de pe grătar pe o tăietură și, folosind un cuțit zimțat, tăiați sâmburii de pe știulet. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați aproximativ 1/8 inci de grăsime de slănină într-o tigaie din fontă de 10 inci și puneți-o la cuptor pentru a se încălzi. În timp ce se întâmplă acest lucru, amestecați ingredientele uscate. Într-un castron mediu adăugați făina de porumb, rezervând aproximativ 1/8 cană, sarea și bicarbonatul de sodiu. Când uleiul este fierbinte, scoateți tigaia din cuptor și presărați fundul cu 1/8 cană rezervată de făină de porumb. Amestecați-l în ulei și întoarceți tigaia la cuptor pentru a rumeni făina de porumb. Într-un castron mare adăugați ouăle, creme mexicana, porumbul, ardeii iute, apa, grăsimea rămasă de slănină și ceapa. Când rouxul de porumb este frumos și maro, scoateți tigaia din cuptor și turnați jumătate din aluat. Ar trebui să sfârâie puțin în grăsimea de slănină fierbinte. Acum presărați brânza de capră uniform pe partea superioară a primului strat de aluat. Turnați ușor aluatul rămas, având grijă să nu supărați straturile și coaceți până când blatul este maro auriu, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute înainte de servire