Iakisoba (ul, ul, ul, ul, ul)

Iakisoba (ul, ul, ul, ul, ul)
Nevoie de o curs principal fără lactate? Yakisoba (circulara) ar putea fi o reteta extraordinara pentru a incerca. Această rețetă face 3 porții cu 571 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Norecipes necesită varză), ketchup, benishoga) și miere. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Iakisoba, Iakisoba, și Pui Yakisoba.

Instrucțiuni

1
Pași
2
Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când tăiței sunt gata, scurgeți și clătiți bine cu apă rece, folosind degetele pentru a agita tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Scurgeți cât mai multă apă de pe tăiței folosind o mișcare de cădere cu ambele mâini și ridicând brusc. Aruncați tăiței cu 2 lingurițe de ulei vegetal pentru a împiedica tăiței să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Pregătiți legumele și faceți sosul amestecând împreună sosul Worcestershire, ketchup, sos de stridii, miere și piper alb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Încălziți o tigaie mare cu fund greu sau o grătar la foc mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1 lingură de ulei împreună cu burta de porc sau slănină. Se prăjește până când grăsimea din carnea de porc a început să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați morcovii, ceapa și varza și amestecați prăjiți folosind două spatule până când legumele au o culoare vibrantă și încep să se ofilească (nu trebuie să fie încă gătite complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Adăugați tăiței și aruncați cu uleiul în tigaie. Dacă observați că se lipesc, adăugați mai mult ulei direct pe tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Stropiți sosul uniform peste tăiței și continuați să aruncați și să prăjiți până când tăiței au o culoare uniformă și puteți mirosi sosul începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Plăcuți yakisoba și presărați cu aonori și benishoga pentru a garnisi.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista