Iakisoba (ul, ul, ul, ul, ul)
Nevoie de o curs principal fără lactate? Yakisoba (circulara) ar putea fi o reteta extraordinara pentru a incerca. Această rețetă face 3 porții cu 571 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Norecipes necesită varză), ketchup, benishoga) și miere. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Iakisoba, Iakisoba, și Pui Yakisoba.
Instrucțiuni
Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când tăiței sunt gata, scurgeți și clătiți bine cu apă rece, folosind degetele pentru a agita tăiței.
Scurgeți cât mai multă apă de pe tăiței folosind o mișcare de cădere cu ambele mâini și ridicând brusc. Aruncați tăiței cu 2 lingurițe de ulei vegetal pentru a împiedica tăiței să se lipească.
Pregătiți legumele și faceți sosul amestecând împreună sosul Worcestershire, ketchup, sos de stridii, miere și piper alb într-un castron mic.
Încălziți o tigaie mare cu fund greu sau o grătar la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați 1 lingură de ulei împreună cu burta de porc sau slănină. Se prăjește până când grăsimea din carnea de porc a început să se topească.
Adăugați morcovii, ceapa și varza și amestecați prăjiți folosind două spatule până când legumele au o culoare vibrantă și încep să se ofilească (nu trebuie să fie încă gătite complet).
Adăugați tăiței și aruncați cu uleiul în tigaie. Dacă observați că se lipesc, adăugați mai mult ulei direct pe tăiței.
Stropiți sosul uniform peste tăiței și continuați să aruncați și să prăjiți până când tăiței au o culoare uniformă și puteți mirosi sosul începe să se caramelizeze.
Plăcuți yakisoba și presărați cu aonori și benishoga pentru a garnisi.
Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc
Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Yakisoba. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.