Iakisoba

Iakisoba
Yakisoban este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 850 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de aonori, sos de stridii, katsuobushi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Iakisoba, Iakisoba, și Iakisoba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți tăiței cu 1 minut mai puțin decât spun instrucțiunile pachetului. Când tăiței sunt gata, scurgeți și clătiți foarte bine cu apă rece, folosind degetele pentru a agita tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Scurgeți cât mai multă apă de pe tăiței folosind o mișcare de cădere cu ambele mâini și ridicând brusc. Aruncați tăiței cu 2 lingurițe de ulei vegetal pentru a împiedica tăiței să se lipească. Pregătiți legumele și faceți sosul amestecând împreună sosul chuno, sosul de stridii și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte și apoi adăugați 2 linguri de ulei împreună cu morcovii, ceapa și orice bucăți mai dure de varză. Se amestecă până când morcovii sunt fragede și apoi se adaugă varza și scallions. Continuați să prăjiți până când varza este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați tăiței și sosul și folosiți două ustensile pentru a ridica și arunca tăiței ca și cum ați arunca o salată pentru a le acoperi uniform cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Presărați katsuobushi pe tăiței și continuați să aruncați până când tăiței au o culoare uniformă și puteți mirosi sosul începând să se caramelizeze. Plăcuți yakisoba și presărați cu aonori și beni shoga pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista