Hummus-ul lui Wendy Jae
Hummus Wendy Jae este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 117 calorii . Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, busuioc, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor din Orientul Mijlociu. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Hummus de bază , Hummus de fasole albă cu busuioc și lime și Hummus cu aripi de bivol .
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, presează usturoiul și ceapa până se toacă mărunt.
Adăugați fasole garbanzo, câte una câte una și pulsați până la piure. Amestecați salvie, busuioc, oregano, pătrunjel, suc de lămâie și ulei; piure până la omogenizare.