Hummus Portocaliu

Hummus Portocaliu
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Hummusul portocaliu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 129 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Un amestec de fasole garbanzo, marmeladă de zahăr cu conținut scăzut de portocale de la Smucker, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Hummus Portocaliu Picant, Hummus cu Chipotles și un indiciu de portocaliu, și Hummus cu ardei portocalii prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un recipient pentru blender sau robot de bucătărie și procesați la viteză mică până la medie până când toate ingredientele sunt curățate.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Acoperiți și refrigerați câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
3
Scoateți din frigider cu 15 până la 30 de minute înainte de servire.
4
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
5
Serviți cu chipsuri de pita, biscuiți de susan sau legume proaspete tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista