Hummus Picant

Hummus Picant
Hummusul picant durează aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 249 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Acesta funcționează bine ca un mijloc de Est hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci de pin, suc de lămâie, pastă de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Hummus Picant, Hummus Zdrobit Picant, și Hummus De Usturoi Picant sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați nautul, 2 linguri de lichid rezervat, tahini, usturoi, suc de lămâie, Tabasco și sare în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și procesați până se curăță grosier. Hummusul trebuie să fie umed și gros; adăugați mai mult suc de lămâie sau lichid rezervat de naut pentru a fi subțire, dacă este necesar. Acoperiți și refrigerați câteva ore pentru ca aromele să se amestece. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
NăutNăut
Sos TabascoSos Tabasco
UsturoiUsturoi
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
TahiniTahini
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Așezați hummusul într-un castron de servire și stropiți Sriracha deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu nuci de pin și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista