Hummus-Dip De Vinete
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Hummus-Dip de vinete ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 98 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, naut, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, Dip De Vinete Afumate, și Dip De Vinete Afumate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Întindeți vinetele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și stropiți cu ulei de măsline. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se adaugă usturoiul în robotul de bucătărie și se învârte până se toacă.
Adăugați vinetele și nautul și procesați până se omogenizează.
Adăugați ulei de măsline într-un flux constant cu lama în funcțiune, adăugând mai mult după cum este necesar până când se obține o consistență netedă.
Se toarnă hummus într-un castron și se amestecă ardeii și ceapa. Condimentează cu sare și piper după gust.