Hummus De Mazăre Negru
Blackeyed mazăre Hummus ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 36 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 130 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mazăre Neagră Și Verdeață Collard, Salată Rece De Mazăre, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi.
Instrucțiuni
Adăugați 3 căni de apă și ceapa tocată. În oala sub presiune, gătiți la presiune ridicată timp de 10 minute; lăsați presiunea să scadă în mod natural. Pentru gătitul obișnuit, aduceți la fierbere, reduceți focul și gătiți acoperit până când mazărea este fragedă, aproximativ 45 de minute, adăugând apă suplimentară după cum este necesar.
Scurgeți bine mazărea. (Dacă utilizați mazăre conservată, treceți la Pasul 2.)
Așezați nucile pecan în robotul de bucătărie și fluierați-le până când sunt pudrate.
Adăugați mazărea scursă și toate ingredientele rămase, cu excepția sării și procesați până când este destul de netedă.
Adăugați sare și suc suplimentar de lămâie după gust.
Răsturnați într-un recipient acoperit și refrigerați până la răcire.