Hummus De Linte Roșie Condimentat Cu Berbere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Hummus de linte roșie condimentat cu Berbere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 274 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cayenne, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Hummus De Linte, și Hummus Cu Linte Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lintea și apa într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când lintea este moale, aproximativ 20-30 de minute. Verificați des și adăugați apă dacă pare uscată.
Scurgeți toată apa din linte.
Puneți-le și toate ingredientele rămase în robotul de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Verificați condimentele și adăugați mai mult suc de lămâie, Berber și sare.
Se transferă într-un castron acoperit, se presară ardei iute tocat, dacă se dorește, și se servește răcit sau la temperatura camerei.