Hummus De Fasole Lima Cu Ierburi
Herbed lima fasole Hummus ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 521 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți cayenne, căței de usturoi, fasole lima și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Hummus De Fasole Lima Cu Ierburi, Lima Fasole Hummus, și Cum se gătește: Sigarillas (fasole înaripată), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos.
Instrucțiuni
Fierbeți fasolea, ceapa, usturoiul, sarea și apa într-o cratiță de 3 litri, acoperită, până când fasolea este fragedă, aproximativ 8 minute. Se amestecă coriandru și pătrunjel și se lasă să stea, neacoperit, 5 minute.
Scurgeți amestecul de fasole într-o sită și transferați-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați chimen, cayenne, 3 linguri suc de lămâie, 4 linguri ulei, mărar și mentă și pur și pur până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă suc de lămâie după gust.
Mound dip într-un castron de servire și se stropesc cu ulei lingura ramasa.
* Dip păstrează, acoperite și refrigerate, 3 zile.