Hummus de casă cu chipsuri pitta

Rețeta hummus de casă cu chipsuri pitta este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la BBC Good Food are 160 de fani. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hummus Edamame cu chipsuri de casă, Hummus Pesto cu chipsuri de Pita de casă, și Hummus preferat de casă cu chipsuri de Pita condimentate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Feliați fiecare pitta în jumătate, astfel încât să se separe în două bucăți de pâine foarte subțiri, apoi tăiați-le în fâșii sau pene. Ungeți ușor o tavă sau o foaie de copt superficială și aranjați feliile de pitta deasupra. Gatiti la cuptor 10 minute pana cand sunt crocante, apoi lasati sa se raceasca. Poate fi depozitat într-un recipient etanș timp de 4-5 zile.
Pentru a face hummus, răsturnați năutul clătit într-un robot de bucătărie.
Adăugați toate ingredientele rămase și 3 lingurițe de apă rece și bateți împreună. Continuați să adăugați apă, o lingură sau cam așa ceva la un moment dat, până când obțineți o pastă netedă. Sfat într-un castron și serviți. Poate fi păstrat la frigider până la 3 zile.