Hummus de casă cu chipsuri pitta

Hummus de casă cu chipsuri pitta
Rețeta hummus de casă cu chipsuri pitta este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la BBC Good Food are 160 de fani. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hummus Edamame cu chipsuri de casă, Hummus Pesto cu chipsuri de Pita de casă, și Hummus preferat de casă cu chipsuri de Pita condimentate.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Feliați fiecare pitta în jumătate, astfel încât să se separe în două bucăți de pâine foarte subțiri, apoi tăiați-le în fâșii sau pene. Ungeți ușor o tavă sau o foaie de copt superficială și aranjați feliile de pitta deasupra. Gatiti la cuptor 10 minute pana cand sunt crocante, apoi lasati sa se raceasca. Poate fi depozitat într-un recipient etanș timp de 4-5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru a face hummus, răsturnați năutul clătit într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați toate ingredientele rămase și 3 lingurițe de apă rece și bateți împreună. Continuați să adăugați apă, o lingură sau cam așa ceva la un moment dat, până când obțineți o pastă netedă. Sfat într-un castron și serviți. Poate fi păstrat la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Hummus în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Kir-Yianni Akakies spumante rossimbru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista