Hummus De Bază

Hummus De Bază
Hummus de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 113 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de fasole garbanzo, sare și piper, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel de mâncare middl de Est. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Cel Mai Bun Hummus De Bază, Hummus De Bază, și Hummus De Bază.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți și amestecați usturoiul în ulei de măsline timp de aproximativ 3 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați fasolea garbanzo într-un blender sau robot de bucătărie cu aproximativ 1 linguriță de lichid rezervat. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă usturoiul, semințele de susan, sarea și piperul. Amestecați la consistența dorită, mărind cantitatea de lichid de fasole garbanzo rezervat, după cum doriți. Se răcește la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De SusanSemințe De Susan
UsturoiUsturoi
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista