Hummus cu lămâie conservată și roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Hummus cu lămâie conservată și roșii uscate la soare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 116 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii uscate la soare, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Hummus cu lămâie conservată și roșie uscată la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Hummus De Lămâie Conservat.
Instrucțiuni
Sortează și spală năutul; așezați într-un castron. Acoperiți năutul cu apă la 2 inci deasupra năutului; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Combinați nautul și 6 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când este foarte fragedă.
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron; rezervați 2/3 cană lichid de gătit.
Așezați roșiile într-un castron; acoperiți cu apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Puneți deoparte 1 lingură de roșii.
Combinați năutul, 2/3 cană de lichid de gătit rezervat, tahini, suc, sare, chimen, piper și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se amestecă roșiile și 1 lingură de lămâie conservată. Se amestecă amestecul pe o farfurie de servire; se întinde la o grosime de 3/4 inch.
Se presară cu 1 lingură de roșii rezervate, restul de 1 lingură de lămâie conservată și pătrunjel.