Hummus

Hummus
Hummus ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 11 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sos fierbinte, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hummus marinat salata de pui la gratar cu sos Hummus-Salsa, Cum se face Hummus Ultra neted de casă ... sau visele de Hummus sunt făcute din), și Cel mai bun Hummus : Hummus de dovleac cu scorțișoară" zahăr " Tortilla Chips {grâu integral, scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu}.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Porniți robotul de bucătărie echipat cu lama de oțel și aruncați usturoiul pe tubul de alimentare; procesați până când este tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați restul ingredientelor în robotul de bucătărie și procesați până când hummusul este curățat grosier. Gustați, pentru condimente și serviți răcit sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții11
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista