Humboldt Bay Oyster-Sos De Pâine De Porumb
Humboldt Bay Oyster-Cornbread Dressing ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Sos de pâine de porumb și stridii din sud (umplutură), Oyster-Cornbread Umplutura, și Cornbread și umplutură de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați codul de sare în apă rece pentru a acoperi cel puțin 12 ore, schimbând apa de cel puțin 3 ori.
Scurgeți peștele; îndepărtați orice oase și piele.
Scurgeți stridiile, rezervând lichid.
Tăiați stridiile în jumătate. Puneți stridiile și lichidul deoparte.
Sotati ceapa si telina in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute.
Adăugați cod de sare și usturoi; gatiti la foc mic 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați stridii, cimbru și următoarele 3 ingrediente; gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Adăugați pâine de porumb; aruncați ușor.
Adăugați apă în lichidul de stridii la 1 cană egală.
Adăugați vin, dacă doriți.
Se toarnă peste amestecul de pâine de porumb; aruncați ușor.
Amestecați amestecul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți 20 de minute sau până se rumenesc ușor.