Huli Huli pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 831 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1170 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sherry, pui, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Pui "Huli-Huli" La Grătar Hawaian, Hawaiian Gratar Huli Huli Pui, și Huli Huli pui sau coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bucățile de pui și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
2
Combinați sucul de ananas, sosul de soia, zahărul brun, ketchup-ul, sherry-ul, ghimbirul, usturoiul și ceapa verde într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecând marinada până când zahărul brun s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
Ghimbir întreg, Zdrobit
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Puneți bucățile de pui în pungă, stoarceți aerul, sigilați punga și punga lomi (masaj) pentru a acoperi puiul cu marinată. Refrigerați cel puțin 4 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Mutați un suport pentru cuptor la 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți puiul din marinată și aranjați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până se rumenesc pe ambele părți și sucurile curg limpede, rotind la fiecare 10 minute, 30 până la 45 de minute. Ungeți cu marinada rămasă după fiecare întoarcere. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă bucată de pui, fără a atinge osul, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)