Huli Huli Pui

Huli Huli Pui
Huli Huli pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 831 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1170 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sherry, pui, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Pui "Huli-Huli" La Grătar Hawaian, Hawaiian Gratar Huli Huli Pui, și Huli Huli pui sau coaste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bucățile de pui și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați sucul de ananas, sosul de soia, zahărul brun, ketchup-ul, sherry-ul, ghimbirul, usturoiul și ceapa verde într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecând marinada până când zahărul brun s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Puneți bucățile de pui în pungă, stoarceți aerul, sigilați punga și punga lomi (masaj) pentru a acoperi puiul cu marinată. Refrigerați cel puțin 4 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Mutați un suport pentru cuptor la 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți puiul din marinată și aranjați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până se rumenesc pe ambele părți și sucurile curg limpede, rotind la fiecare 10 minute, 30 până la 45 de minute. Ungeți cu marinada rămasă după fiecare întoarcere. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă bucată de pui, fără a atinge osul, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista