Huaraches
Huaraches ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 831 calorii, 51G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping de porc chili, praf de copt, salsa tomatillo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Nopales La Grătar Huaraches, Cina În Seara Asta: Huaraches Cu Fasole Neagră Și Ridiche, și Băieți de la țară Chorizo Huaraches de la New York la cart.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina de masă, praful de copt, sarea și bulionul până când aluatul se ține bine, adăugând puțină apă dacă este necesar.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Formați fiecare porție într-un buștean lung de 6 inci pe o foaie de hârtie cerată. Bateți fiecare buștean într-un oval gros de 1/8 inci, de aproximativ 4 pe 8 inci. (Dacă este modelat înainte, stivuiți cu hârtie cerată, înfășurați etanș și refrigerați până la 2 ore.)
Așezați o tavă sau 2 tigăi (10 până la 12 in.) la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, întoarceți aluatul masa pe tigaie și îndepărtați hârtia. Gatiti pana cand partea de jos a masei este maro deschis, aproximativ 3 minute. Folosiți o spatulă largă pentru a întoarce huaraches.
Întindeți aproximativ 1/4 din fasole peste fiecare huarache. Acoperiți fasolea cu 1/4 din toppingul de pui. Gatiti pana cand fundul huarache se rumeneste usor, 2 pana la 3 minute. Cu o spatulă largă, transferați pe plăci.
Top huaraches în mod egal cu varză mărunțită, salsa, brânză, smântână, sare și piper după gust.