Hrean și smântână piure de cartofi
Hreanul și piureul de smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, arpagic, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Smântână-cartofi piure de hrean, Hrean și smântână piure de cartofi, și Hrean și smântână piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare, adăugați frunzele de dafin, 2 linguri de sare și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Scoateți frunzele de dafin și scurgeți apa din cartofi, rezervând 2 linguri de apă de gătit. Smash cartofi într-un castron mare de amestecare.
Adăugați smântâna, untul, hreanul și condimentați bine cu sare și piper.
Se ornează cu arpagic proaspăt tocat.