Hrean proaspăt cu mere și afine
Hreanul proaspăt cu mere și afine este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 40 de porții. O porție conține 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți sfeclă, morcov, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Hrean proaspăt cu mere și afine, Cranberries cu mere și Brandy, și Igname cu mere și afine.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie echipat cu discul de mărunțire, tăiați separat rădăcina de hrean, morcovul, sfecla și mărul; transferați într-un castron mare. Folosind lama procesorului alimentar, pulsați afine cu zahăr până la tocat fin.
Se amestecă amestecul de afine în fructele și legumele mărunțite împreună cu oțetul; se condimentează cu sare. Se lasă să stea la frigider timp de 3 zile sau până la 1 săptămână înainte de servire.