Fasolea de ceară murată de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 139 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de crenguțe de tarhon, crenguțe de mărar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandviș cu coaste scurte fierte cu hrean și legume murate, Sandviș cu sardină cu cremă de hrean și ceapă roșie murată, și Salată de "friptură" de vită cu pansament de hrean și ceapă roșie murată rapid.
Instrucțiuni
1
Tăiați capetele tulpinii, astfel încât fasolea să se încadreze în borcane de conserve de dimensiunea unei halbe. Împachetați fasolea în patru borcane de 1 halbă, cu vârfurile în jos. Introduceți usturoiul și crenguțele de mărar și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
2
Adăugați 1 linguriță fiecare boabe de piper și hrean în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3
Într-un borcan mare, combinați oțetul cu sarea și zahărul. Închideți borcanul și agitați până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați apa și agitați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se toarnă saramura peste fasole; dacă fasolea nu este complet scufundată, completați borcanele cu apă. Închideți borcanele și dați la frigider fasolea cel puțin 24 de ore înainte de servire.