Hrean-Fasole De Ceară Murată
Fasolea de ceară murată de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 139 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de crenguțe de tarhon, crenguțe de mărar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandviș cu coaste scurte fierte cu hrean și legume murate, Sandviș cu sardină cu cremă de hrean și ceapă roșie murată, și Salată de "friptură" de vită cu pansament de hrean și ceapă roșie murată rapid.
Instrucțiuni
Tăiați capetele tulpinii, astfel încât fasolea să se încadreze în borcane de conserve de dimensiunea unei halbe. Împachetați fasolea în patru borcane de 1 halbă, cu vârfurile în jos. Introduceți usturoiul și crenguțele de mărar și tarhon.
Adăugați 1 linguriță fiecare boabe de piper și hrean în fiecare borcan.
Într-un borcan mare, combinați oțetul cu sarea și zahărul. Închideți borcanul și agitați până când sarea și zahărul se dizolvă.
Adăugați apa și agitați din nou.
Se toarnă saramura peste fasole; dacă fasolea nu este complet scufundată, completați borcanele cu apă. Închideți borcanele și dați la frigider fasolea cel puțin 24 de ore înainte de servire.