Hrana pentru pisici Smokey (răspândirea somonului rece)

Hrana pentru pisici Smokey (răspândirea somonului rece)
Hrana pentru pisici Smokey (răspândirea somonului rece) necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 100g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1203 calorii. Pentru $12.48 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, fulgi de pătrunjel, hrean și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest condiment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Sweet N ' Smokey Salmon, Smokey Salmon Wraps Salată, și Smokey BBQ linte la cuptor, cedru scândură somon.

Instrucțiuni

1
Scurgeți somonul, îndepărtați oasele și bucățile de piele și așezați somonul într-un bol. Îndepărtați somonul cu o furculiță. Se amestecă ceapa, sucul de lămâie, hreanul și sarea până când amestecul este bine combinat. Se amestecă brânza cremă de somon afumat, câteva linguri la un moment dat, până când răspândirea este foarte bine combinată. Împachetați într-un recipient de servire și presărați pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
Somon AfumatSomon Afumat
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
SomonSomon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista