Hotpot De Recoltare Fără Gluten

Recolta fără gluten Hotpot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 540 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos, cartofi, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Bare De Condimente De Dovleac Recoltate Fără Gluten, Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Curățați și tocați ceapa și prăjiți-o în ulei la foc mediu până începe să se coloreze.Lăsând cât mai mult ulei în tigaie, scoateți ceapa și puneți-le într-o caserolă mare rezistentă la cuptor.Tăiați carnea în cuburi de 2 cm (1/2 până la 1 inch) și prăjiți-o în uleiul rămas până se rumenesc bine.
Adăugați o ceașcă de stoc în tigaie și amestecați-o pentru a ridica toate sucurile de carne.
Se toarnă conținutul tigaiei și tot restul de stoc în vasul de caserolă cu ceapa.Gatiti intr-un cuptor preincalzit (sau folositi un aragaz lent la o setare medie) timp de 1 ora.Curățați și tăiați cartofii și Napul / suedezul și amestecați-i în tocană.Lăsați-l să continue gătitul încă 30 de minute.Curățați și feliați morcovii și adăugați-i în tocană împreună cu fasolea scursă.
Se amestecă pudra de sos cu puțină apă rece și se amestecă ultima.Întoarceți tocanita la cuptor pentru încă 20 de minute.
Se servește fierbinte cu pâine fără gluten sau cartofi.