Hot dog Mexican cu Salsa de ananas

Hot dog Mexican cu Salsa de ananas
Mexican Hot Dog cu ananas Salsa ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ardei iute chipotle în sos adobo, coriandru, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Hot dog Teriyaki învelit cu slănină cu Salsa de ananas, Hot dog în stil hawaian cu Salsan de Mango și muștar de ananas, și Hot Dog Cu Nod De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați ingredientele salsa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
BolBol
2
Se pune jalapeincormos pe grătar la foc mediu. Gatiti neacoperit, intorcandu-se frecvent, pana cand se inmoaie (iar pielea incepe sa se rumeneasca, daca se doreste).
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Scoateți de pe grătar pe scândură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Îndepărtați tulpinile și semințele. Feliați jalapele aproximativ în inele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
5
Puneți hot dog - urile pe grătar la foc mediu. Gatiti descoperit aproximativ 10 minute, intorcand frecvent, pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Într-un castron mic, amestecați maioneza și ardeii iute chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți amestecul pe părțile tăiate ale fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
8
Așezați hot dog-urile la grătar în chifle; se acoperă cu salsa de ananas și inele jalapeingro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Hot DogHot Dog
Dientes De AjoDientes De Ajo
RolaRola

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista