Hot Dog la grătar cu varză murată

Rețeta Hot Dog la grătar cu varză murată ar putea satisface pofta ta americană în jur 30 minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 886 calorii, 31g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați hot dog-uri naturale din carne de vită, muștar brun, varză murată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Hot Dog Cu Nod De Usturoi, Varză acră, găluște, cu porci Knuckles, carne de porc sau Hot Dog, și Câini de stradă de inspirație Thailandeză: Hot Dog la grătar cu usturoi Peanutty, ghimbir și salată de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați varza murată și sucurile într-o tigaie pătrată de aluminiu de unică folosință de 10 inci. Alternativ, construiți o tavă dintr-un strat dublu de folie de aluminiu rezistentă, de 10 inci pătrați, cu laturile de aproximativ 2 inci înălțime. Cuibărește hot dog-urile în varză murată.
Așezați tava pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până la fierbere, aproximativ 4 minute. Glisați spre partea mai rece a grătarului. Acoperiți grătarul cu orificii de aerisire peste cârnați. Gatiti cu toate orificiile deschise pana cand hot dog-urile sunt incalzite, aproximativ 10 minute, intoarcandu-se o data la mijloc.
Scoateți capacul. Folosind clești, scoateți hot dog-urile din varză murată și așezați-le direct pe grătarele de gătit peste partea fierbinte a grătarului. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste bine si crocant, aproximativ 3 minute in total. Întoarce-te la varză murată. Prăjiți chifle peste partea fierbinte a grătarului, dacă doriți.
Serviți hot dog cu chifle, muștar și varză murată.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken]()
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.