Hot dog cu chipsuri picante
Hot dog-urile cu chipsuri picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 563 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de maioneză, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Hot Dog Cu Nod De Usturoi, Hot dog învelit cu slănină cu Avocado, roșii, ceapă, maioneză și chipsuri de cartofi, și Câini De Cârnați Picante.
Instrucțiuni
Pentru chipsurile picante: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pulverizați chipsurile de tortilla cu spray de gătit antiaderent.
Se presară cu pudra de chili-lime și se aruncă pentru a se combina.
Transferați chipsurile pe o foaie de copt și coaceți timp de 6 minute.
Încălziți o tigaie medie și grea la foc mediu-mare.
Adăugați slănina și gătiți până când toată grăsimea s-a redat, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Adăugați sosul de soia, sucul de lămâie și sosul Worcestershire, amestecând pentru a combina. Gatiti 30 de secunde si stingeti focul.
Transferați amestecul într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Folosind aceeași tigaie, gătiți hot dog-urile la foc mediu până se rumenesc și fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și înfășurați bine cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Pentru a asambla fiecare hot dog, întindeți niște maioneză pe fiecare chiflă. Puneți un hot dog în fiecare chiflă, acoperiți cu amestecul de ceapă și chipsurile picante sfărâmate și serviți cu ketchup și muștar.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.