Horchata
Horchata ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 245 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de apă caldă, lapte, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 36%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Horchata, Horchata, și Horchata.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați orezul și apa caldă. Se amestecă timp de 1 până la 2 minute până când orezul se rupe, dar nu formează o pulbere.
Lăsați amestecul de orez să stea la frigider timp de 6 ore sau până peste noapte.
Se strecoară amestecul de orez într-un recipient printr-o sită cu ochiuri fine sau mai multe straturi de pânză de brânză pentru a îndepărta solidele de orez.
Se toarnă apa de orez într-un blender și se adaugă laptele, extractele de vanilie și migdale, scorțișoara și zahărul. Se amestecă timp de 1 minut până se combină bine și se omogenizează.
Serviți horchata peste gheață cu bețișoare de scorțișoară ca agitatoare.