Hoppin ' John-orez și mazăre cu ochi negri

Hoppin ' John-orez și mazăre cu ochi negri
Hoppin ' John-orez și mazăre cu ochi negri necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 122G de proteine, 152g de grăsime, și un total de 3797 calorii. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați orez, mazăre cu ochi negri, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Rețete similare includ Hoppin ' John-orez și mazăre cu ochi negri, Hoppin ' John prăjituri cu roșii la grătar și Salsa de mazăre cu ochi negri, și Aragaz lent Hoppin John cu cârnați: un mazăre ușor cu ochi negri.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista