Hopi Hominy și tocană de miel

Hopi Hominy și tocană de miel
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Hopi Hominy și tocană de miel ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 162 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui degresat cu grăsime, ardei iute, hominy și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană de porc și Hominy, Buttercup-Tocană De Hominy, și Tocană de porc și Hominy.

Instrucțiuni

1
Clătiți mielul și tăiați-l în bucăți de 1 inch. Puneți carnea într-o tigaie de 5 până la 6 litri și adăugați hominy, bulion și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
HominyHominy
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 1 3/4 până la 2 ore. Degresați grăsimea din tigaie și aruncați-o. Se condimentează tocană după gust cu sare și piper; oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista