Hoosier Mama ' s Jeffersonville Pie
Hoosier mama lui Jeffersonville Pie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 848 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,64 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, bourbon, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hoosier Mama ' s Clasic plăcintă cu mere, Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie, și Plăcintă de șah cu afine a mamei Hoosier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch. Congelați 5 linguri timp de 20 de minute sau peste noapte; răciți restul de 1 1/8 bețișoare la frigider până când sunt gata de utilizare.
Se amestecă oțetul de vin roșu în apa rece și se lasă deoparte.
Combinați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 5 sau 6 ori pentru a combina.
Adăugați untul răcit și amestecați timp de 25 până la 30 de secunde, până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați untul congelat și pulsați de 15 până la 20 de ori, până când untul este în bucăți de mazăre.
Adăugați 6 linguri de apă de oțet și pulsați de 6 ori. Aluatul ar trebui să înceapă să arate sfărâmicios. Testați aluatul strângând o cantitate mică în palma mâinii. Dacă se ține ușor împreună, se face. Dacă nu, adăugați 1/2 lingură de apă de oțet și pulsați încă de 3 ori. Repetați acest proces după cum este necesar până când aluatul se ține împreună.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați împreună până se omogenizează; aluatul nu trebuie să se unească niciodată în robotul de bucătărie.
Împărțiți aluatul în 2 părți egale și rotiți fiecare într-o bilă. Aplatizați ușor bilele și înfășurați separat în folie de plastic.
Lăsați aluatul să se odihnească la frigider până când este gata de Utilizare, cel puțin 20 de minute, dar de preferință peste noapte.
Când este gata de utilizare, scoateți una dintre bilele de aluat din frigider. Celălalt poate fi înghețat, pentru plăcintele viitoare.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci, cu grosimea de 1/16 până la 1/8 inch. Folosiți un capac sau un bol pentru tigaie ca ghid.
Înveliți ușor o formă de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit și praf cu făină. Rotiți cositorul pentru a acoperi partea. Întoarceți cositorul și atingeți orice exces de făină.
Alegeți aluatul în cerc ferm de margini și centrați-l pe forma de plăcintă pregătită. Atingeți forma de plăcintă de pe blat de mai multe ori până când aluatul se așează în ea. Apăsați ușor aluatul în colțurile formei de plăcintă cu vârful degetelor.
Sertizați coaja: rulați ușor marginile aluatului de plăcintă sub, cu degetul mare și degetul arătător sprijinind marginea rulată pe marginea cositorului. Aveți grijă să nu scoateți aluatul din forma de plăcintă în timp ce mergeți. Acest lucru va face ca coaja să se scufunde înapoi în tablă pe măsură ce se coace și vă va lăsa cu o crustă de plăcintă prea scurtă.
Prindeți marginea cojii plăcintei cu degetul mare și degetul arătător al fiecărei mâini, la aproximativ un centimetru distanță. Adu-ți mâna dreaptă spre tine și spre stânga în timp ce împingi mâna stângă departe de tine și spre dreapta.
Așezați mâna stângă la 1/2 inch în dreapta primei sertizări și repetați procesul până când ați lucrat în jurul cochiliei plăcintei.
Așezați degetul arătător în spatele fiecărei sertizări și strângeți punctul din exteriorul cojii plăcintei cu degetul mare și degetul arătător. Deoarece aluatul nostru de plăcintă este tot unt, iar untul se înmoaie și se topește atât de repede în cuptor, este important să începeți cu o sertizare cât mai ascuțită și bine definită.
Așezați coaja de plăcintă sertizată la frigider pentru a se odihni cel puțin 20 de minute, apoi transferați la congelator timp de 20 de minute până peste noapte.
Coacere oarbă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați coaja de plăcintă înghețată și sertizată pe o foaie de copt. Tapetați interiorul cochiliei cu hârtie pergament sau un filtru de cafea. Umpleți cu fasole nefierte până când fasolea este uniformă cu marginea superioară a sertizării. Apăsați fasolea pentru a vă asigura că se răspândesc pe marginile cochiliei.
Coaceți timp de 20 de minute, rotind 180 de grade la jumătatea drumului. Marginea exterioară a sertizării trebuie să fie uscată și maro aurie.
Ansamblu plăcintă: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați aproximativ nucile pecan într-un robot de bucătărie sau manual.
Așezați coaja de plăcintă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Întindeți pecanele și chipsurile de ciocolată pe fundul cojii plăcintei și puneți-le deoparte.
Umpleți o cratiță medie pe jumătate cu apă și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Așezați untul într-un castron mediu, rezistent la căldură și așezați-l deasupra cratiței cu apă clocotită. Se amestecă untul ocazional până se topește.
Între timp, amestecați zahărul granulat, zahărul brun și sarea într-un castron mic până se combină bine.
Scoateți untul de pe foc și introduceți amestecul de zahăr în unt cu o spatulă până când untul este bine absorbit.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Bateți siropul de arțar și bourbonul.
Așezați vasul înapoi deasupra cratiței cu apă clocotită și încălziți, șoptind constant, până când amestecul de sirop de arțar ajunge la 140 de litri F (60 de litri C) pe un termometru cu citire instantanee.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în coaja de plăcintă pregătită, peste nuci pecan.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când plăcinta este ușor umflată și centrul este setat.
Așezați ciocolata dulce-amăruie într-un castron mic, rezistent la căldură.
Aduceți crema la fierbere la foc mediu.
Se toarnă peste ciocolată printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Lăsați să stea 30 de secunde.
Bateți smântâna și ciocolata până se omogenizează.
După ce plăcinta este răcită, dungați cu ganache de ciocolată. Plăcinta coaptă poate fi păstrată la temperatura camerei până la 2 zile.