Hoosier Chili
Hoosier Chili necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 de calorii, 6 g de proteine și 1 g de grăsime. Această rețetă este pe placul a 18 bucătari și bucătari. Dacă aveți roșii înăbușite, macaroane cu cot, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv american. Este perfect pentru Super Bowl. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Hoosier Chili, Hoosier Pie și Hoosier Corn Casserole.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, rumeniți carnea de vită până când nu mai este roz.
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul verde și usturoiul. Continuați să gătiți până când legumele sunt fragede.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția ultimelor două; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 oră, adăugând macaroane pentru ultima jumătate de oră din timpul de gătire. Se amestecă fasolea și se încălzește.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.