Honeycrisp măr, Cheddar, slănină și păpădie Crostini
Rețeta Honeycrisp Apple, Cheddar, Bacon și păpădie Crostini ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.92 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 601 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cheddar artizanal ascuțit, sare kosher, slănină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Honeycrisp Apple, Cheddar, slănină și sandviș cu verdeață amară, Bacon De Mere Cheddar Crostini, și Crostini cu roșii savuroase, slănină și gem de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați aproximativ 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Așezați fâșiile de slănină în tigaie și aduceți tigaia la foc mediu. Gatiti slanina pana se rumeneste si crocanta.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie. Nu aruncați grăsimea de slănină. Rezervați-l pentru finisarea crostini.
Prăjiți feliile de pâine ușor pe ambele părți la cuptor.
Scoateți pâinea prăjită din cuptor și aranjați un strat subțire de mere feliate pe fiecare pâine prăjită. Topim merele cu brânza și readucem toasturile la cuptor.
Coaceți crostini până când brânza începe să se topească și să devină Bulbuc, 5 până la 7 minute.
Așezați 2 fâșii de slănină pe fiecare crostino și reveniți la cuptor timp de 1 până la 2 minute.
În timp ce crostini își fac toastul final, aruncați aproximativ jumătate din grăsimea de slănină.
Încălziți grăsimea de slănină rămasă în tigaie și bateți în oțet. Opriți focul și aruncați verdeața de păpădie, condimentați cu sare și amestecați pentru a acoperi verdeața cu vinetă.
Scoateți crostini din cuptor, tăiați pâinea în jumătate și apoi acoperiți cu verdeața de păpădie ofilită.