Homari la grătar împărțiți cu unt de ierburi

Homarii la grătar împărțiți cu unt de ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 4.25 pe portie. O porție conține 1007 calorii, 33g de proteine, și 97G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, arpagic, tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Homari Maine La Grătar, Sandwich cu unt de arahide la grătar și banane, și Homari Portughezi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mediu-mic; îndepărtați solidele deasupra și aruncați.
Turnați untul rămas într-un castron, lăsând orice solide în tigaie; aruncați solidele. Se amestecă tarhonul, pătrunjelul și arpagicul; condimentează cu sare kosher. Pune deoparte.
Poziționați cu grijă un cuțit deasupra capului fiecărui homar între ochi și trageți-l brusc prin cap pentru a-l ucide instantaneu.
Așezați homarii, cu burta în sus, pe o tăietură și tăiați fiecare homar în jumătate. (Homarii pot fi, de asemenea, prefierți și apoi împărțiți înainte de grătar.)
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Stropiți jumătățile de homar cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper kosher. Grătiți jumătățile de homar, coaja în jos, ungând cu 1/4 cană de unt de plante de mai multe ori, 7 minute sau până când carnea este opacă.
Serviți homari cu pene de lămâie și unt de plante rămas.