Homar în bulion de Lemongrass cu Flans Shiitake Trufat

Homar în bulion de Lemongrass cu Flans Shiitake Trufat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul în bulion de lămâie cu Flanuri Shiitake Trufate. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 730 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 9.4 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sare și piper, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, Bulion de pui condimentat cu Flans de arpagic, și Trufă, Shiitake Matzo Supă Cu Bile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți chiuveta cu apă rece și adăugați cuburi de gheață. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, amorțiți homarii așezându-i la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Transferați-le pe o placă de tăiere grea, introduceți vârful unui cuțit mare și greu la baza capetelor și tăiați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți ghearele ,articulațiile (secțiunile de sub gheare) și cozile. Puneți corpurile deoparte pentru bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Tăiați cozile pe jumătate pe lungime până la apendicele plate cu pene de la baza cozilor (acestea rămân intacte) și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Transferați ghearele într-un castron mare rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste ele pentru a le acoperi și lăsați-le să gătească, aproximativ 5 minute. După 3 minute, adăugați articulațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scoateți părțile de homar și aruncați-le în apa cu gheață. Când homarul este rece, îndepărtați rezerva de mă tand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Pentru a face bulionul, împărțiți corpurile de homar rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Încălziți o oală mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul vasului. Când uleiul strălucește, adăugați corpurile de homar și sotati, amestecând, până când cojile devin roșii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați pasta de roșii, fenicul, ceapa, morcovul, țelina, lămâia și ghimbirul și sotati, amestecând, până când legumele sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Elixirul GElixirul G
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Adăugați vinul, amestecați și reduceți lichidul la jumătate, 10 până la 15 minute. Nu fierbeți; se va întuneca bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați frunza de dafin, boabele de piper și aproximativ 8 căni de apă pentru a acoperi corpurile. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore, strecurați și păstrați fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
14
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Pentru a face flanele, încălziți un mediu calificat la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul strălucește, adăugați șalotele și sotati, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Se adaugă ciupercile și se sotează, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
17
Transferați amestecul într-un castron mare și puneți-l în congelator pentru a se răci rapid, aproximativ 15 minute. Când este rece, adăugați ouăle, smântâna, ceapa și uleiul de trufe și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
Umpleți un ceainic cu apă și aduceți la fierbere. Pulverizați ușor Patru ramekine de 4 uncii cu spray de gătit antiaderent și pregătiți un vas de copt suficient de mare pentru a le ține. Umpleți ramekinele cu patru cincimi pline cu amestecul de flan și transferați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
19
Adăugați suficientă apă clocotită în tigaie pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinelor și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
20
Coaceți doar până când flanele sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
21
Între timp, condimentați cozile de homar rezervate cu sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cozi De HomarCozi De Homar
22
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
23
Adăugați uleiul de canola și rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul strălucește, adăugați cozile, părțile laterale în jos. Gatiti, rotind o data, pana cand cojile devin rosii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
24
Adăugați ghearele, amestecați și adăugați 3 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
25
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
26
Împărțiți fondue între 4 boluri mari de paste. Răsturnați cu grijă o tartă pe fiecare porție. Se acoperă cu coada și ghearele de homar și se toarnă bulionul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
27
Garnisiți cu scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
28
Pentru a face fondue, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
29
Adăugați 1 lingură de unt și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
30
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
31
Adăugați bok choy și 1/2 cană din bulionul de homar rezervat. Condimentează cu sarea și piperul după gust și gătește până când bok choy este moale, aproximativ 5 minute. Îndoiți restul de 1 lingură de unt, corectați condimentele și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Bok ChoyBok Choy
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
32
Adăugați articulațiile chiar înainte de a servi la încălzire.

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1lingura. otet de vin rosubok choy, feliat 1/4 inch grosimebok choy, feliat 1/4 inch grosime2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată1parmezan ras8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1butte topitmorcov, tăiat pe diagonală în felii de 1/4 inchmorcov, tăiat pe diagonală în felii de 1/4 inch1tulpină de țelină, tocatătulpină de țelină, tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilChardonnay sau alt vin alb uscat, plin de corpChardonnay sau alt vin alb uscat, plin de corp4(parțial și)(parțial și)1bulb de fenicul, tăiat în felii de 1/4 incibulb de fenicul, tăiat în felii de 1/4 inci1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin1parmezan rasusturoi tocat finusturoi tocat fin2inchfelii groase de ghimbir proaspătfelii groase de ghimbir proaspăt1cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper verdeboabe de piper verde2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6lemongrass tulpini, piese albe numai, pounded pentru a aplatiza și felii 1/4 inch grosimelemongrass tulpini, piese albe numai, pounded pentru a aplatiza și felii 1/4 inch grosime4homari vii, 1 1/2 kg fiecarehomari vii, 1 1/2 kg fiecare1(vinete)ceapa rosie, taiata in felii de 1/4 inchceapa rosie, taiata in felii de 1/4 inch4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscallions, numai piese verzi, felii diagonale 1/8 inch grosimescallions, numai piese verzi, felii diagonale 1/8 inch grosime2Crustă: firimituri de biscuiți grahamscallions, piese verzi numai, felii 1/8 inch grosimescallions, piese verzi numai, felii 1/8 inch grosime1parmezan rasceapa tocata maruntceapa tocata marunt3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilshiitake ciuperci capace felii 1/4 inch grosimeshiitake ciuperci capace felii 1/4 inch grosime1parmezan rasPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2cp. legume (de exemplu, spanac)ulei de trufe albe, plus mai mult pentru garniturăulei de trufe albe, plus mai mult pentru garnitură

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista