Homar Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul umplut. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 388 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați homari, biscuiți rotunzi cu unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Homar, Homar Umplut La Cuptor, și Filet Umplut Cu Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carnea din coada și ghearele de homar fierte; toacă carnea. Puneți deoparte cojile de coadă de homar.
Combinați homarul, biscuiții și următoarele 5 ingrediente (biscuiți prin sos Worcestershire) într-un castron mare. Împărțiți uniform amestecul de homar între cojile cozii. Fierbeți cozile de homar umplute 8 minute sau până se rumenesc.
Se servește cu pene de lămâie.
Notă: puteți folosi, de asemenea, 6 cozi de homar congelate, gătite, pentru această rețetă, rezervând doar 4 dintre cozi la chestii.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis