Homar Umplut

Homar Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul umplut. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 388 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați homari, biscuiți rotunzi cu unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Homar, Homar Umplut La Cuptor, și Filet Umplut Cu Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Scoateți carnea din coada și ghearele de homar fierte; toacă carnea. Puneți deoparte cojile de coadă de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Combinați homarul, biscuiții și următoarele 5 ingrediente (biscuiți prin sos Worcestershire) într-un castron mare. Împărțiți uniform amestecul de homar între cojile cozii. Fierbeți cozile de homar umplute 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cozi De HomarCozi De Homar
Pentru LegarePentru Legare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
5
Notă: puteți folosi, de asemenea, 6 cozi de homar congelate, gătite, pentru această rețetă, rezervând doar 4 dintre cozi la chestii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista