Homar Roșu Cod La Cuptor Nantucket Nantucket
Red Lobster cod la cuptor Nantucket Nantucket ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 2 și costă $5.88 pe portie. O porție conține 374 calorii, 64G de proteine, și 10g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 104 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână file de pește de cod, unt, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Supă De Homar Nantucket, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.