Homar Piure De Cartofi
Homar piure de cartofi este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 433 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de unt, smântână, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot, Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 200 de grade F (95 de grade C).
Combinați apa cu 2 linguri de sare într-o oală mare; aduceți la fierbere
Puneți homarul în apă clocotită, acoperiți vasul și readuceți apa la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți la foc mic până când homarul devine luminos, aproximativ 10 minute.
Scoateți homarul din apă și lăsați-l deoparte să se răcească.
Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați homarul și scoateți carnea de coadă, rezervând coaja cozii. Crăpați ghearele și scoateți carnea.
Tăiați carnea de coadă grosier și rezervați cu carnea de gheare intactă într-un vas acoperit; păstrați cald în cuptorul preîncălzit.
Puneți aproximativ 1 inch de apă în fundul unei cratițe cu 1 linguriță de sare; aduceți la fierbere.
Adăugați cartofi în apa clocotită; deasupra cu coajă intactă de coadă de homar.
Acoperiți cratița și întoarceți apa la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți la foc mic până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 20 până la 30 de minute.
Scoateți coaja de homar și aruncați-o.
Scurgeți apa din cratiță.
Reduceți căldura la minim. Agitați ușor tigaia la foc mic pentru a usca cartofii.
Adăugați untul la cartofi și amestecați până când nu rămân bulgări.
Adăugați cremă până obțineți consistența preferată
Îndoiți carnea de homar tocată rezervată.
Se presară cu boia de ardei pentru a servi.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis