Homar Newburg
Homar Newburg ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, boia de ardei, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Homar Newburg, Homar Newburg, și Homar Newburg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Goliți fiecare rolă, lăsând aproximativ o coajă groasă de 1/4 inci; rezervați pâinea sfâșiată pentru o altă utilizare.
Așezați cojile de pâine scobite pe o foaie de copt.
Se coace la 375 timp de 7 minute sau până se prăjește ușor.
Scoateți cojile de pâine din cuptor; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați apă și sherry și gătiți 1 minut.
Presărați făina peste amestecul de ceapă; gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un bici; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când este groasă, amestecând constant.
Adăugați cremă de brânză; se amestecă cu un bici până se topește brânza. Se amestecă homarul, sucul, sarea și ardeiul. Lingurați 1/2 cană amestec de homar în fiecare coajă de pâine; presărați fiecare porție cu 1/2 linguriță de arpagic.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.