Homar fiert cu porumb și cartofi noi
Homar fiert cu porumb și cartofi noi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 945 calorii, 35g de proteine, și 51G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lămâi, porumb de urechi, homari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Scoici aburite și homar cu unt de șalotă, porumb, cârnați și cartofi, Cartofi fierți cu unt, și Cartofi Fierți Cu Pătrunjel Și Mărar.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă și 1 lingură de sare la fiert într-un vas mare. Plonjați 3 homari, cu capul mai întâi, în apă clocotită; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute pentru prima lire și 3 minute pentru fiecare kilogram suplimentar.
Îndepărtați homarii cu clești; deoparte. Întoarceți apa la fierbere; repetați procedura cu homarii rămași.
Gatiti cartofii cu 1 lingurita de sare ramasa in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez mare 5 minute.
Adăugați porumb; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Aranjați homari, cartofi și porumb pe un platou de servire.
Se servește cu unt topit, jumătăți de lămâie și felii de baghetă.
Adăugați pătrunjel în plăcile de servire, dacă doriți.