Homar Bisque necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 5,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1306 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brie, făină, homari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, Homar Bisque, și Homar Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Expediați homarii aruncând un cuțit ascuțit direct în spatele capului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați homarul pe jumătate pe lungime; asigurați-vă că colectați sucurile care se vor epuiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Scoateți ghearele și bucățile de coadă și puneți-le deoparte.
4
Scoateți sacul capului și ficatul și aruncați-le; tăiați corpul în bucăți. Alternativ, puteți avea negustor de pește face acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
5
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un vas mare la foc mediu și topiți 3 linguri de unt în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați corpurile și capetele de homar tocate și sucurile lor, prazul, 1 ceapă, țelină, morcovi, 1/2 cimbru, 1/2 coaja de portocală și pasta de roșii. Gatiti pana cand cojile sunt rosii si legumele sunt moi, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coaja De Portocala
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
7
Scoateți vasul de pe foc și turnați cu grijă 1/4 cană de coniac. Aprindeți coniacul cu un chibrit lung de bucătărie și lăsați alcoolul să se ardă. Reveniți la foc, presărați făina, amestecați și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Coniac
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați apă pentru a acoperi și amestecați toate bucățile rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați crema și aduceți la fierbere. Reduceți imediat căldura și fierbeți ușor până când supa este redusă și îngroșată, aproximativ 30 până la 45 de minute. Strecurați acest lucru într-o oală curată și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Între timp, încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de unt într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați ceapa rămasă, cimbru, frunza de dafin și coaja de portocală împreună cu boabele de piper și lăsați acest amestec să gătească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
13
Adăugați ghearele și cozile de homar; aruncați pentru a acoperi cu grăsimea și aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
14
Scoateți tigaia de pe foc și turnați cu grijă restul de 1/4 cană de coniac. Aprindeți coniacul cu un chibrit lung de bucătărie și lăsați alcoolul să se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când bucățile de homar sunt fierte, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Scoateți bucățile de homar și puneți-le deoparte. Când sunt suficient de reci pentru a se manipula, scoateți carnea de homar din gheare și cozi. Tăiați carnea aproximativ și adăugați-o la biscuiții strecurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bisque
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Pentru a servi, puneți biscuiții în boluri de supă încălzite. Se acoperă cu Brie la grătar și roșii, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
18
Încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
19
Puneți roșiile cherry pe o foaie de copt, stropiți-le cu ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper. Dă-le la o parte până izbucnesc; dă-le la o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
20
Ungeți pâinea pe ambele părți și acoperiți fiecare cu mai multe felii de brie. Se fierbe până când brânza se fierbe și se rumeneste ușor. Se acoperă cu roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. J. Moreau & Fils Chablis cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.