Holiday Snickerdoodles (amestec de cookie-uri)

Holiday Snickerdoodles (amestec de cookie-uri)
Holiday Snickerdoodles (Cookie Mix) este o rețetă fără lactate, cu 36 de porții. Acest desert are 190 de calorii, 1 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați amestecul de prăjituri cu zahăr, glazura pentru decorare, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Holiday Snickerdoodles (cantitate de schimb de cookie-uri), Holiday Snickerdoodles și Holiday Eggnog Snickerdoodles.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, făina, untul și oul până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (14-1/2 Uncii) Amestec De Prăjitură/prajituri De Turtă Dulce1 Pachet (14-1/2 Uncii) Amestec De Prăjitură/prajituri De Turtă Dulce
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
2
Modelați aluatul în bile de 1 inch. Într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
3
Rulați bilele în amestecul de zahăr-scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
4
Așezați 2 inci unul de celălalt pe foi de prăjituri neunsate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căpșuni Mari, Decojite și Tăiate Mărunt8 Căpșuni Mari, Decojite și Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
5
Coaceți 11 până la 12 minute sau până când se fixează. Se răcește 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
6
Scoateți din foile de biscuiți. Dacă doriți, rulați blaturile biscuiților calde în amestec suplimentar de zahăr-scorțișoară. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute. Decorați după dorință folosind glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
8 Căpșuni Mari, Decojite și Tăiate Mărunt8 Căpșuni Mari, Decojite și Tăiate Mărunt
1 Lingurita Vanilie (de Preferinta Limpede)1 Lingurita Vanilie (de Preferinta Limpede)
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista