Holiday Brie en Croute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Holiday Brie en Croute. O porție conține 406 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie en Croute, Brie en Croute, și Brie La Cuptor en Crombroc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 14 inci.
Întindeți conservele pe patiserie la mai puțin de 2 inci de margine.
Se presară cu afine și migdale.
Așezați brânza în centrul patiseriei. Îndoiți patiseria peste brânză pentru a acoperi. Tăiați excesul de patiserie și apăsați pentru a sigila.
Periați cusătura cu amestecul de ouă.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Decorați cu resturile de patiserie, dacă doriți.
Ungeți cu amestecul de ouă.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Lăsați să stea 45 de minute.
Se servește cu biscuiții.