Holiday Brie en Croute

Holiday Brie en Croute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Holiday Brie en Croute. O porție conține 406 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie en Croute, Brie en Croute, și Brie La Cuptor en Crombroc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Întindeți conservele pe patiserie la mai puțin de 2 inci de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
5
Se presară cu afine și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
MigdaleMigdale
6
Așezați brânza în centrul patiseriei. Îndoiți patiseria peste brânză pentru a acoperi. Tăiați excesul de patiserie și apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Periați cusătura cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Decorați cu resturile de patiserie, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Ungeți cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
10
Coaceți timp de 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 45 de minute.
12
Se servește cu biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista