Hoisin - somon sălbatic din Alaska glazurat în bulion de ghimbir
Somonul de Alaska sălbatic glazurat Hoisin în bulion de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de file de somon din alaska, bulion de pui condensat, varză napa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Hoisin-Somon Glazurat, Somon Glazurat Hoisin, și Somon Glazurat Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Îndepărtați ghimbirul și lămâia; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Ghimbir
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați fileuri, cu pielea în sus; gatiti 2-3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți fileurile și periați carnea rumenită a fiecărui file cu 1 lingură hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hoisin
5
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
6
Coaceți la 450 timp de 7 până la 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Adăugați morcovi și dovlecei la amestecul de bulion. Se fierbe 5 minute și se adaugă varză. Fierbeți încă 2 minute sau până când varza este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Varză
Morcov
Bulion
8
Adăugați ceapa verde și cilantro. Puneți bulionul în boluri; se acoperă cu somon.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.