Hoisin-Pui Marinat

Hoisin-Pui Marinat
Hoisin - puiul marinat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 102 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, sherry, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pui La Grătar Marinat Hoisin, Frigarui De Vita Marinat Hoisin, și Hoisin-Cotlet De Porc Marinat.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Puneți puiul într-un vas mare de mică adâncime; se toarnă jumătate din amestecul de hoisin peste pui, întorcându-se la strat. Rezervați amestecul hoisin rămas. Acoperiți și răciți amestecul de pui 3 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Sos HoisinSos Hoisin
3
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți puiul din vas; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
5
Așezați puiul pe grătar sau pe tigaia de broiler acoperită cu spray de gătit; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata, ungand ocazional cu amestec hoisin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Sos HoisinSos Hoisin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista