Hoisin - pui glazurat cu salată de varză
Hoisin-glazurate de pui cu varza Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.31 pe portie. O porție conține 279 calorii, 38g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză, sos de soia, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui glazurat cu var și soia cu salată de varză, Varză Glazurată Hoisin Prăjită, și Se amestecă puiul cu igname, varză roșie și Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură broiler pe mare. Clătiți cotletele și uscați-le cu prosoape de hârtie. Puneți cotletele la o subțire uniformă.
Așezați pe o tigaie pentru pui. Într-un castron mic, amestecați sosul hoisin, sosul de soia, 1 linguriță de oțet de orez și sosul de pește (dacă se utilizează).
Transferați 2 linguri de glazură într-un castron mare și amestecați restul de oțet de orez.
Adăugați varza, ardeii, scallions și cilantro și aruncați. Acoperiți și refrigerați.
Se toarnă aproximativ 1 lingură din glazura rămasă într-un castron mic; pus deoparte ca sos de finisare.
Ungeți puiul cu glazura care rămâne. Se fierbe, se periază ocazional, până se gătește, 5 până la 8 minute. Puneți glazura rezervată deasupra.