Hoisin-Mini Chiftele Glazurate

Hoisin-Mini Chiftele Glazurate
Hoisin-glazurate Mini chiftele este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 32 de porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 36 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Hoisin-chiftele de curcan glazurate, Hoisin Asiatice Chiftele, și Chiftele De Cocktail Hoisin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Formați în 32 de bile.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați chiftele pe o tigaie de broiler căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, combinați răspândirea fructelor de caise și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță medie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea FructelorRăspândirea Fructelor
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se pune la foc mediu-mare și se gătește 2 minute sau până se încălzește bine, amestecând frecvent.
7
Se ia de pe foc; adăugați chiftele, aruncând în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista