Hoisin-Cotlet De Porc Marinat
Hoisin-cotlet de porc marinat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Hoisin-Cotlet De Porc Marinat, Hoisin Cinci-Spice Cotlet De Porc, și Hoisin Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cotlet de porc. Sigilați și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Notă: rezervați 4 cotlete de porc fierte pentru salată de porc la grătar și tăiței de orez. Păstrați carnea de porc gătită la frigider până la 2 zile.