Codul negru glazurat Hoisin cu Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 32 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, tulpini de țelină, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin - cod negru glazurat cu Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căldură broiler cu rack 4 inci de la căldură. Într-un castron mic se amestecă împreună hoisin, ketchup, muștar și 1/2 linguriță suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați peștele pe o tigaie pentru pui de carne sau pe o foaie de copt cu margini rezistente la pui de carne. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Periați blaturile cu amestec hoisin. Se fierbe până când peștele este glazurat și opac pe tot parcursul, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.