Hip-Hip-Hooray Pui Satay
Hip-Hip-Hooray Pui Satay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper cayenne, lapte de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura satay de pui), Pui Satay, și Pui Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. (sau aduceți o tigaie pentru grătar/grătar pulverizată cu spray antiaderent la foc mediu-mare.)
Presărați puiul cu pudră de curry, sare și piper negru. Tăiați uniform puiul în 12 benzi și introduceți fiecare bandă pe o frigăruie.
Așezați frigarui pe o foaie de copt pulverizată cu spray antiaderent și coaceți la cuptor până când puiul este complet gătit, aproximativ 10 minute. (Sau grătar până la gătit, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, scoateți-o de pe foc și re-pulverizați între loturi.)
Între timp, combinați toate ingredientele sosului, cu excepția iaurtului, într-o oală mică antiaderentă. Aduceți la foc mediu-mic pe aragaz. Amestecând constant, gătiți până când este fierbinte și bine amestecat, aproximativ 5 minute.
Scoateți sosul de pe foc și lăsați-l să se răcească ușor.
Adăugați iaurtul și amestecați până se omogenizează și se amestecă.
Serviți sosul cu frigarui de pui, lingurați-l și mâncați!