Hidden Valley Ranch Mix

Hidden Valley Ranch Mix
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți Hidden Valley Ranch Mix acasă. Această rețetă face 8 porții cu 82 de calorii, 4 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 1,24 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, sare de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Hidden Valley Ranch Hummus, Hidden Valley Ranch Oyster Crackers și Hidden Valley® Original Ranch® Beefy Shells and Cheese pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Wagner Vineyards Riesling Ice. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Wagner Vineyards Riesling Ice
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea usoara a strugurilor congelati extrage doar sucul in timp ce apa lasa in urma sub forma de gheata. Rezultatul este acest vin de desert luxos, corpolent. Aromatică și gustoasă, fiecare înghițitură a explodat cu un fruct vibrant și lasă în urmă un final viu și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista