Hibiscus-Tort De Nectar

Hibiscus-Tort De Nectar
Hibiscus-Nectar tort este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest desert are 602 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cireșe maraschino, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Nectar De Caise, Tort De Nectar De Caise, și Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Adăugați extracte; bate doar până se amestecă. Puneți amestecul deoparte.
4
Combinați zeama și smântâna, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea și adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică cu un mixer electric până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pliați în aluat. Îndoiți în nucă de cocos, nuci pecan și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CireșeCireșe
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
7
Se toarnă aluatul în 3 torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
8
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întindeți glazura de brânză cremă de cireșe între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista